Powered by V-I-P.ro
Anulare, Dezactivare Filtru particule | Anulare DPF FAP

DPF Off – Firma noastra va ofera posibilitatea anularii (eliminarii) filtrului de particule DPF/FAP (DPF OFF) din soft la motorizarile turbo diesel ce prezinta aceste dispozitive.

LA ANULAREA DPF PRIMITI BONUS SI O RESOFTARE ECO (in valoare de 150 euro) PENTRU REDUCEREA CONSUMULUI DE CARBURANT SI PENTRU REDUCEREA EMISIILOR DE NOXE.

Echipa noastra are o experienta de peste 7 ani privind aceasta operatiune de eliminare/dezactivare definitiva a dpf/fap-ului. Firma noastra lucreaza permanent in cercetare/dezvoltare auto pentru a gasi solutii customizate, pentru fiecare automobil in parte, dar si eficiente, de anulare filtru particule pentru o gama variata de automobile.


ATENTIE !!! NU VA LASATI PACALITI !!! FILTRUL DE PARTICULE (FAP/DPF) NU SE POATE SPALA/CURATA !!!

Singura solutie testata si 100% functionala pentru rezolvarea problemelor de mai sus este anularea (eliminarea) filtrului de particule din SOFT (calculator masina) si FIZICA (eliminarea/inlaturarea sau spargerea lui). In urma acesteia nu vor mai exista nici un fel de probleme cu privire la acel filtru de particule pe parcursul vietii automobilului. Nu este recomandata operatiunea de eliminare din soft fara cea de eliminare fizica sau viceversa. Pentru o functionare corespunzatoare este necesar a se efectua ambele operatiuni simultan.

ATENTIE !!! FILTRUL DE PARTICULE NU INFLUENTEAZA CANTITATEA DE NOXE !
CATALIZATORUL SE OCUPA DE NOXE SI ACESTA RAMANE PE MASINA IN URMA ELIMINARII FILTRULUI.

Anularea filtrului de particule pentru motorizarile turbo diesel se face la nivelul softului de gestionare a injectiei electronice (resoftare ECU). Se citeste soft-ul masinii in general prin portul OBD sau pe standul de BDM dupa caz, dupa care se fac modificarile hartilor ce includ parametri, offseturi, valori ce tin de functionarea DPF/FAP-ului, ulterior scriindu-se la loc pe masina soft-ul modificat. Soft-ul original al masinii este salvat automat pe un server de back-up securizat. Nu intervenim in nici un fel prin modificari fizice sau mecanice ale acestor componente.  La cerere, contracost se poate efectua si eliminarea fizica a acestora permitand masinii un regim normal de functionare. Eliminarea fizica a filtrului FAP/DPF la noi reprezinta conditie obligatorie pentru a va putea oferi garantie pentru lucrarea efectuata.

Pretul pentru aceasta operatiune de anulare a DPF-ului (FAP) din soft incepe de la 250 euro. Pentru eliminarea fizica a filtrului de particule (DPF/FAP) ne puteti contacta telefonic pentru a stabili un pret. Anumite modele/motorizari au preturi diferite de cele standard si de aceea va rugam sa ne solicitati oferta pentru fiecare model in parte specificand marca, modelul, motorizare si an de fabricatie. 


Anularea, dezactivarea filtrului de particule pentru motorizarile turbo diesel se face la nivelul softului de gestionare a injectiei electronice (resoftare ECU). Se citeste soft-ul masinii in general prin portul OBD sau pe standul de BDM dupa caz, dupa care se fac modificarile hartilor ce includ parametri, offseturi, valori ce tin de functionarea DPF/FAP-ului, ulterior scriindu-se la loc pe masina soft-ul modificat. Soft-ul original al masinii este salvat automat pe un server de back-up securizat. Nu intervenim in nici un fel prin modificari fizice sau mecanice ale acestor componente.  La cerere, contracost se poate efectua si eliminarea fizica a acestora permitand masinii un regim normal de functionare. Eliminarea fizica a filtrului FAP/DPF la noi reprezinta conditie obligatorie pentru a va putea oferi garantie pentru lucrarea efectuata.
Aceasta operatiune NU implica si modificarea puterii masinii ci numai anularea filtrului de particule (DPF/FAP Off). Daca se doreste la cerere va putem oferi doar impreuna cu anularea filtrului de particule si un soft de crestere putere la un pret redus cu 10% - 20%.

Durata acestei operatiuni este de appx 2 ore pentru eliminare din SOFT si de 3 ore pentru eliminare FIZICA de pe masina.

Garantia este nelimitata la manopera si software-ul oferit de noi.

Dupa DPF Off si eliminare fizica filtru de particule masina iese din regimul de avarie si pe bord nu mai ramane nici un martor aprins sau vreo eroare stocata in ECU. La masinile pe baza de aditiv ( Ad-Blue ) nu va mai fi nevoie de completare sau reumplere incat acesta nu va mai fi folosit. Masina va consuma simtitor mai putin carburant (cu pana la 50%) incat nu va mai intra in regim de regenerare, se va tura iar normal, se vor putea elimina gazele arse cu usurinta si nu va mai “da fum” excesiv.

NU EXISTA EFECTE NEGATIVE ALE ACESTEI OPERATIUNI.

Toate echipamentele si softurile folosite la aceasta operatiune sunt originale, testate. Pentru calitatea serviciilor oferite dar si pentru siguranta noastra si a clientilor NU lucram cu scule clone sau soft-uri piratate!


Anulare / Dezactivare / Eliminare Filtru de particule DPF - FAP - ADBLUE pentru orice marca si model auto ! Inclusiv modele care nu se pot rezolva pe teritoriul tarii !  BOSCH, DENSO, FGP, MAGNETI-MARELLI, SIEMENS, CONTINENTAL, VDO.

Aceste operatiuni se efectueaza doar in baza unei programari stabilite de comun acord in prealabil.

Copyright © DPF-FAP.ro - Powered by V-I-P.ro
0758.90.90.58  sau  0767.87.77.77
Powered by V-I-P.ro
DPF-FAP.ro
Automotive Electronics
0758.90.90.58
0767.87.77.77